6-2020 GPAR

Juni 2020 – DANK VAN GPAR. ONZE HONDEN EN KATTEN ZULLEN VAN DEZE GENERALE DONATIE PROFITEREN.

We hebben een genereus kerstgeschenk van € 500 gekregen van Stichting Anti Dierenleed en we hebben niet genoeg woorden om onze oprechte dank te betuigen . Het is niet voor het eerst dat deze Nederlandse Vereniging ons hulp heeft gestuurd en het is omdat ze weten dat hun geld op de best mogelijke manier wordt gebruikt om jaarlijks honderden dieren te redden van achterlating.

Stand van zaken bij het asiel GPAR in Rute in 2019 :

Gered:
266 dieren opgevangen honden en katten.
248 gezonde, 14 zieke y 4 gestorven.

ADOPTIES
Overgedragen aan andere asielen 60
Geadopteerd in Andalucía 71
Geadopteerd in andere delen van Spanje 82
Geadopteerd naar andere landen 58

Aan het eind van het jaar zijn we afgesloten met een totaal van 94 dieren in onze opvang.

AGRADECIMIENTO DE GPAR. NUESTROS PERROS Y GATOS SE BENEFICIARÁN DE ESTE GENEROSO DONATIVO.

Hemos recibido de Stichting Anti Dierenleed un generoso regalo de Navidad de 500€ y no tenemos palabras suficientes para expresarles nuestro sincero agradecimiento. No es la primera vez que esta Asociación Holandesa nos envía ayuda y es porque saben que su dinero se está empleando de la mejor manera posible para seguir salvando del abandono a cientos de animales cada año.

Salvado:
266 animales abrigaron perros y gatos.
248 sanos, 14 enfermos y 4 fallecidos.

ADOPCIONES
Transferido a otros refugios 60
Adoptado en Andalucía 71
Adoptado en otras partes de España 82
Adoptado en otros países 58

A finales de año cerramos con un total de 94 animales en nuestro refugio.

Website GPAR