Prins Harry gaat niet op dieren jagen


Prins Harry gaat niet op dieren jagen voor Meghan Markle. Prins Harry’s verloofde Meghan Markle heeft heel veel invloed op hem. Zoals The Sun rapporteerde, Harry slaat de traditionele jacht op Boxing Day in 2017 met de overige edelen over. Deze keuze maakt hij om Meghan Markle, een echte dierenvriend tegemoet te komen.

Echte dierenvriend

Een bron vertelde aan The Sun “De Boxing Day jacht is altijd al een gevoelig punt geweest (voor Harry). Meghan Markle is een echte dierenvriend die vooraan staat wat betreft dierenrechten. Zij houdt niet van jagen in welke vorm dan ook. Harry was er altijd bij op Boxing Day maar als dat betekend dat dit ten koste gaat van de relatie dan breekt hij met de koninklijke tradities.” zo zei de bron.

Prins Harry

Prins Charles en Prins William hebben wel meegedaan aan de traditionele jacht op Boxing Day in tegenstelling tot Prins Harry. Terwijl Meghan Markle de kerstdag op Sandringham doorbrengt met koningin Elizabeth en de rest van Harry’s familie, zal het verloofde stel de volgende dag niet gezien worden tijdens de jacht. De overige edelen zullen tijdens de jacht zoals gebruikelijk proberen herten en andere dieren te doden op Boxing Day.